За Марина Кейп
Изображение на горен колонтитул

За Марина Кейп & Ахелой

Уникално съчетание от море, лукс, комфорт, завладяваща гледка, качествени услуги, развлечения и всички удобства на модерния свят.

ПОЧИВКА НА МОРЕ В ЛУКС И КОМФОРТ

Добре дошли в Марина Кейп

Марина Кейп предлага уникално съчетание от лукс, комфорт, завладяваща гледка към морето, качествени услуги, развлечения и всички удобства на съвременния свят.

Ваканционното селище се намира на брега на залива Ахелой – само на пет минути от Слънчев бряг, Несебър и Поморие, и само на 19 км от международно летище Бургас.

Всичко на едно място – морски гледки, плувни басейни и паркове, малко пристанище за яхти и рибарски лодки, частен плаж, спа комплекс, спортни зони, ресторанти, кафе и мокър бар, летни сцени на открито, конферентен център, специално проектиран за бизнес форуми, семинари и тийм билдинг.

Марина Кейп е романтично малко градче, което може да задоволи най-високите критерии на всеки ценител на красотата и уюта, функционалността и съвременните технологии.

Четирите части на комплекса – Марината, Заливът, Кулата и Фарът, са свързани с тихи алеи, цветни паркове с цветя и плодни дръвчета.

За тези, които трябва да съчетават почивка и работа, има конферентен център с основна зала за 350 души и 6 по-малки зали, проектирани да настанят 50 до 150 души.

Вашата идеална ваканция е гарантирана!

ОТКРИЙТЕ ОЧАРОВАНИЕТО НА МАРИНА КЕЙП

Курортът се състои от 761 апартамента и студиа – всеки с уникална атмосфера, комфортно обзаведени с всички удобства и комуникации, което гарантира на гостите неприкосновено лично пространство за спокойна почивка, но и възможност за бърза реакция, ако искате да не прекъсвате ваканцията, но и да сте в час с бизнеса си.

Богато наследство в сърцето на Ахелой

Тук всеки може да намери свое собствено царство!

Марина Кейп е перфектното място за тези, които предпочитат тиха почивка, искат да прекарат времето си в басейна, да се насладят на активна и здравословна релаксация, като качествена храна и съвременни хотелски услуги, искат да работят и почиват в същото време, или искат тяхната мечтана сватба, тяхното семейство или корпоративно събитие да се проведе на брега на морето.

Вижте раздела услуги за всички налични удобства в комплекса.