Изображение на горен колонтитул

ИТ Хъб

Коуъркинг, Летен офис, Тийм билдинг

Свържете се с нас
Телефон: + 359 897 377 777
Имейл: [email protected]

Летен офис в Марина Кейп

Повишете ефективността на вашия бизнес

Ние обединяваме бизнеси, дигитални номади и предприемачи, които да се свързват, учат, релаксират и да развиват бизнеса си.

Ако сте компания с отдалечени екипи или екип, базиран в оживен град, това е идеалното място да съберете всички заедно, докато се наслаждавате на прекрасния ваканционен град Марина Кейп и околностите на Черноморското крайбрежие.

Марина Кейп е разположен на брега на залива Ахелой-само на пет минути от Слънчев бряг, Несебър и Поморие, и само на 19 км от международно летище Бургас.

Летен Офис

Прекарайте няколко седмици далеч от офиса с вашия екип, за да получите творчески тласък и отборен дух. С високоскоростен интернет и напълно обзаведени офиси, Марина Кейп може да бъде вашата лятна "база", където можете да работите, но също така да се наслаждавате на морето, природата и разнообразни дейности с вашия екип.

Тийм Билдинг

Ние можем да ви помогнем да организирате перфектния тийм билдинг на морския бряг, включително кейтъринг, настаняване, екскурзии с лодки, както и различни спортни дейности за вашия екип. Конферентните зали и коъуркинг зоната могат да се използват за работа и брейнсторминг сесии.

Защо да изберем Марина Кейп?

Презаредете батериите

Напълно оборудвани офиси, конферентни и заседателни зали, високоскоростен интернет, Фитнес, Спа, басейни, плаж, ресторанти и транспорт

 

Дигитални Номади

Дом на Дигитални Номади, Фрийлансъри и Предприемачи.

Присъединете се към нашата дигитална общност. Независимо дали е за няколко дни, седмица или повече, Марина Кейп ИТ Хъб предлага всички удобства за балансиране между работа и почивка на плажа.

 

ИТ Екипи

За фирми, които искат да обединят екипите си

За фирми, които искат да използват комплекса през цялото лято, ние имаме специални оферти, които са идеалният баланс между цена и гъвкавост. Предлагаме пакети, които варират от един уикенд до 3 месеца.  

Предлагаме и постоянен офис и съдействие при настаняване/преместване. 

 

Стартъпи

Увеличете производителността си

IT Хъбът е идеален за стартъпи, предлагайки гъвкави цени и пакети, като същевременно предоставя всички удобства, необходими, за да сте продуктивни. За да балансира динамичността, комплексът предлага всички удобства за спорт и релаксация.

 

ИТ Събития и Конференции

Марина Кейп ИТ Хъб Събития

Марина Кейп хъб има един от най-големите конферентни центрове в региона с капацитет до 1000 места. Екипът ни предоставя подкрепа при планирането, организирането, провеждането и обобщаването на резултатите от вашето събитие. Предлагаме и кратки екскурзии до Несебър и други забележителности в региона.

Компании, които вече са посетили Марина Кейп ИТ Хъб за лятото...

ИТ отдел от почти 100 души от The Stars Group посетиха Марина Кейп за една седмица, за да обединят екипите от Лондонските и Софийските си офиси.

SimpleBet, американски стартъп в сферата на изкуствения интелект, нае летен офис за своя ИТ екип от 20 + служители в Марина Кейп.

Членовете на екипа от Vereign - швейцарски блокчейн стартъп, посетиха Марина Кейп за релаксираща седмица далеч от офиса.

Amelco, софтуерна компания за решения за залагания, базирана в Лондон и Полша, събра свои екипи от 50 души на едноседмичен тийм билдинг в Марина Кейп ИТ Хъб.

Независимите дизайнери на игри NoSixFive, базирани в София, смениха планинския изглед с една седмица на морето.

Wahe Soft, стартъп базиран в Бургас и изграждащ иновативна операционна система, избра да прекара лятна почивка за възобновяване на творческия си процес в Марина Кейп ИТ Хъб.

Коуъркинг в Марина Кейп

Коъуркинг Зона

Напълно обзаведен офис с бюра и столове, пространство за съхранение и барбарони, покритие с високоскоростен стабилен оптичен WiFi и LAN мрежи.

Удобна работна среда за фирмени екипи, посещаващи с цел комбиниране на работа и отдих.

Дневни, седмични и месечни карти за коуъркинг пространството са на разположение срещу допълнително заплащане.

Коуъркинг

Марина Кейп разполага със специализирано коуъркинг пространство, таргетирано към ИТ компании и дигитални номади, посещаващи курорта. Искахме да създадем тихо място, където да сте продуктивни по време на вашия престой.

Работни бюра
Високоскоростен интернет
Климатик
Ергономични столове
Шкафчета
Офис материали

Често Задавани Въпроси

Какъв е капацитетът?

Марина Кейп може да настани комфортно и да се погрижи за екипи от 100 +, както и малки компании. По отношение на работното пространство, нашата специализирана коуъркинг зона е идеална работна среда за екипи до 20 души. За по-големи екипи можем да превърнем 6-те заседателни зали в Конгресния център с бюра, столове, комфортни дивани и бели дъски. Както коуъркинг зоната, така и Конферентният център имат стабилна високоскоростна оптична мрежа, която поддържа голям брой едновременни потребители. 

Колко струва?

Ние ще създадем персонализирана оферта за вашия екип в зависимост от размера на групата, необходимото работно пространство, допълнителните дейности на екипа и нивото на кейтъринг, което изисквате. По отношение на кейтъринг, предлагаме гъвкави опции – от настаняване без допълнителни опции до ол инклузив, както и предплатени дебитни карти за всеки член на екипа, които могат да бъдат използвани във всички ресторанти и барове.

Какви дейности предлагате?

Предлагаме екскурзии с лодка до близките градове, плуване в открито море и риболов, които са чудесни начини да заведете екипа си на морско приключение. В допълнение към спортните и уелнес дейности в курорта, имаме партньорство с местното училище за кайт сърфинг, което предлага уроци по кайт сърфинг на намалена цена. Частният плаж също е чудесно място за дневни дейности с вашия екип. Ако имате нещо конкретно в предвид, кажете ни – ние ще ви помогнем да го реализирате!

Какви са предимствата на летен офис и тийм билдинг в Марина Кейп?

Марина Кейп е затворен комплекс, разположен до морето, с тихи алеи, паркове с цветя и плодни дървета. Това е уникално място със спокойна, тиха и релаксираща атмосфера, но и много близо до Несебър, Бургас и Слънчев бряг. 

Как да получите оферта?

Моля, напишете ни имейл, описващ нуждите на вашия екип – размера на екипа, вида на настаняването, датите, които искате да посетите, заведенията за хранене и дали ще имате нужда от специално работно пространство по време на престоя си. Ако имате конкретна идея за летен офис или тийм билдинг събитие, ще ви съдействаме за реализацията!

Марина Кейп ИТ Хъб Галерия