Изображение на горен колонтитул

Спа & уелнес

Насладете се на лукса и комфорта.

Спа центърът на Марина Кейп предлага терапевтични и релаксиращи процедури, които енергизират тялото и сетивата и съживяват духа.

Спа Център Меню

Работно време:

9:00 – 21:00

Контакти

+359 596 20 516

Класически и екзотични масажи

Класически масаж или нещо от богатата гама екзотични процедури за лицето и тялото. „Екзотиката на Цейлон”, „Магията на пътя на коприната”, „Мистерията на Турция”, „Спокоен рай”, „Шоколадов мус” са само малка част от тази палитра.
И още: релаксиращи вани с морски соли и есенции, вана с червено вино или „Ваната на Клеопатра”. Или класическите: сауна, парна баня, джакузи, стая за релакс и много други отпускащи и освежаващи процедури.

Детоксикатор (йонна детоксикация)

Тази революционна технология звучи лабораторно, а в действителност е истински възраждаща процедура, която за минути изчиства човешкото тяло от вредни натрупвания:

  • Освобождава организма от тежки метали, мазнини, отпадни продукти от метаболизма
  • Активира дейността на клетките и тъканите и способността им да релаксират – което е идеално „лекарство” срещу стрес, главоболие и безсъние
  • Възстановява нормалната жизненост и функционалност на човешкия организъм по един безвреден и лесен начин, който не изисква от вас никакво физическо усилие.
VelaShape

VelaShape: сбогом целулит!

VelaShape е най-модерната технология за оформяне на тялото и за премахване на целулита. Това е първият и единствен безопасен, ефективен и безболезнен нехирургически метод за извайване на тялото. Velashape използва революционната технология ELOS – комбинация от биполярна радиочестота (RF), инфрачервена светлина, вакуум и масаж. Клинични изследвания показват, че с Velashape може да свалите от 1 до 7.2 сантиметра от обиколката на бедрата и да се простите с целулита. Ефектът от Velashape е дълготраен и няма нищо общо с досадните диети и болезнените процедури.

VelaShape връща силата и младостта на мускулите, прави тялото ви гъвкаво, а кожата – гладка и свежа!